Aanrechtbladen

Terrazzo / Granito
Terrazzo voor uw keukenblad / aanrechtblad

Aanrechtblad

Een keuken is het hart van een huis en het aanrechtblad is het middelpunt van de keuken. Daarom is het belangrijk om een materiaal te kiezen dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Terrazzo is zo’n materiaal. Het is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat een luxe uitstraling heeft. Bij ons kunt u terecht voor een keukenblad van Terrazzo dat past bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

 

Terrazzo is een mengsel van marmer- of granietkorrels en cement. Dit mengsel wordt vervolgens gepolijst om een gladde en glanzende afwerking te krijgen. Het resultaat is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen krassen, stoten en hitte. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor een keukenblad.

 

Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala aan kleuren en patronen om het perfecte Terrazzo keukenblad te vinden dat past bij uw smaak en stijl. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze en elegante uitstraling of een meer gedurfde en moderne look, wij hebben de expertise om u te helpen bij het vinden van het juiste ontwerp.

Wanneer u een echte originele ambachtelijke Terrazzo vloer wilt hebben bent u bij Il Terrazziere F.Pari aan het juiste adres.


Meersingel 51
2642 JC Pijnacker
Zuid-Holland, Olanda


Mobiel: 06-15271543 info@terrazzo-holland.nl