Restauratie / Herstel

Het opknappen van terrazzo
Het opknappen van uw terrazzo

Herstelwerkzaamheden

Hoe wij u kunnen helpen met restaureren/reparatie van uw terrazzo

Terrazzo is een prachtig materiaal dat veel gebruikt wordt voor vloeren en wanden in gebouwen. Het heeft een lange geschiedenis en is nog steeds populair vanwege de duurzaamheid en esthetische waarde. Helaas kan het door de jaren heen beschadigd raken en versleten worden. Gelukkig biedt ons bedrijf restauratie- en reparatiediensten voor terrazzo, waardoor uw vloer er weer als nieuw uitziet. In dit artikel zullen we uitleggen hoe wij u kunnen helpen met het herstellen van uw terrazzo.

 

Eerste inspectie

Als u ons benadert voor een restauratie of reparatie van uw terrazzo, beginnen we altijd met een grondige inspectie van de vloer. Hierdoor kunnen we de omvang van de schade en de reparatiewerkzaamheden vaststellen. Dit omvat het beoordelen van de algemene toestand van de terrazzovloer, de aanwezigheid van scheuren, gaten of krassen en eventuele ontbrekende stukken.

 

Herstellen en restaureren

Afhankelijk van de omvang van de schade, kunnen we verschillende methoden gebruiken om uw terrazzo te herstellen en te restaureren. Onze vakmensen kunnen beschadigde delen vervangen of ontbrekende stukken aanvullen met hetzelfde materiaal en dezelfde kleur.

Wanneer u een echte originele ambachtelijke Terrazzo vloer wilt hebben bent u bij Il Terrazziere F.Pari aan het juiste adres.


Meersingel 51
2642 JC Pijnacker
Zuid-Holland, Olanda


Mobiel: 06-15271543 info@terrazzo-holland.nl