Terrazzo Onderhoud

Expert in onderhoud op het gebied van terrazzo
Zorgvuldig onderhoud voor uw terrazzo / granito

Terrazzo onderhoud

Terrazzo is een duurzaam materiaal dat vaak wordt gebruikt voor vloeren, aanrechtbladen en andere oppervlakken in woningen en bedrijven. Het is gemaakt van een mengsel van marmerkorrels en cement, wat resulteert in een stevige en aantrekkelijke afwerking. Om ervoor te zorgen dat uw terrazzo er op zijn best blijft uitzien, is het belangrijk om het regelmatig te onderhouden.

 

Om uw terrazzo in topconditie te houden, moet u het regelmatig reinigen. Het is belangrijk om regelmatig stof en vuil te verwijderen met een zachte borstel of stofzuiger om te voorkomen dat het oppervlak krast. U kunt ook een pH-neutrale reiniger gebruiken om hardnekkig vuil te verwijderen. Vermijd het gebruik van schuurmiddelen of harde chemicaliën, omdat deze het oppervlak van uw terrazzo kunnen beschadigen.

 

Naast het regelmatig reinigen van uw terrazzo, moet u het ook periodiek laten polijsten. Dit zorgt ervoor dat de glans behouden blijft en dat eventuele krassen of beschadigingen worden hersteld. Professionele terrazzo polijstservice kan u helpen om uw terrazzo weer in topconditie te brengen en het er weer als nieuw uit te laten zien.

Wanneer u een echte originele ambachtelijke Terrazzo vloer wilt hebben bent u bij Il Terrazziere F.Pari aan het juiste adres.


Meersingel 51
2642 JC Pijnacker
Zuid-Holland, Olanda


Mobiel: 06-15271543 info@terrazzo-holland.nl